DJ2PARTY Så Danser GÆSTERNE PÅ BORDENE


Alle kan sætte musik På anlæget, men er det i den rigtige rækkefølge og ikke bare brudstykker !!!!


Fordelen ved at have en Dj til din fest er, at du ikke kun får brudstykker af musikken og den bliver spilledet i den riget rekefølge, og at dine gæster kan danse non stop også selv om det sidder ved borderne.


God mad,musik og glade gæster er altid det der giver den perfekte fest.

Dette ved jeg ud fra mine mange års erfaring inden for musik og Dj.


Jeg er en dj med stor erfaring og sætter en ære i, at ethvert arrangement skal være en succes, for værten og gæsterne, jeg er fleksibel og kan ramme alle fest typer - derfor har jeg altid en diskret optræden samt nobel påklædning.


Her er nogle af de kunstnere som du kan lytte til hvis du vælger Dj Sebastian Schneider til din fest.:

Rocazino, Belinda Carlisle, Kim Wilde, Shakin Stevens, Elvis Presley, Prince, Whitney Houston, Simple Minds,Thomas Helmig, Loveshop, Tommy Seebach, Rasmus Seebach, John Mogensen, Sugar & The Lollipos, Medina.... og hvad der ellers måtte komme af ønsker.


Som det tydeligt ses her er det meget blandet hvad der spilles og det bestemmes jo helt af hvilket publikum der spilles for. Har man selv ønsker til hvad der skal spillet til sin fest, kan dette lade sig gøre, blot mailes dine ønskerne til mig inden festen så skal de blive spillede, jeg som Dj spiller ikke for mig, men for værterne og gæsterne.Så Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement